середа, 22 травня 2024 р.

Нагородження музейних працівників з нагоди Міжнародного дня музеїв.

  Керівник КЗ "Музей історії міста  Козятин " Козятинської міської ради днями  було запрошено  у м. Вінницю   з нагоди Міжнародного дня музеїв, який співпав з Міжнародним днем вишиванки. Працівники музейної галузі разом з вінницькою спільнотою у вишитих сорочках та сукнях взяли участь у флеш-мобі "Я люблю ЗСУ", що був організований на Європейській площі управлінням культури та мистецтв Вінницької ОДА на чолі з керівником Ольгою Дерновою. Родзинкою заходу стало спільне виконання учасниками флешмобу Гімну України на знак підтримки військовослужбовців, які захищають кожного з нас.






У культурно- мистецькій акції взяли участь народна депутатка України Ірина Борзова, очільник департаменту гуманітарної політики Вінницької обласної державної адміністрації Володимир Буняк.


Там пройшло і відзначення ними кращих працівників та колективів музейних закладів Вінницької області, на якому було відзначено керівника закладу КЗ «Музей історії міста Козятин» Лілію Макаревич за плідну працю, високий професіоналізм, вагомий особистий внесок у розвиток та збереження історико - культурної спадщини Вінниччини почесною грамотою Вінницької обласної військової адміністрації та обласної Ради. Щиро дякую за відзнаку і оцінку праці , за допомогу в діяльності нашим кураторам -заступнику начальника відділу культурно - мистецьких установ Ользі Зелінській, директору Вінницького обласного музею Катерині Висоцькій, методистам, зокрема, Марині Кошельник, історику, пошуковцю, досліднику Олексндру Цілецькому за надані матеріали з історії міста , редакціям щотижневиків "Ріа-К" та ""Вісник Козятинщини" за публікації матеріалів. дарувальникам предметів давнини, усім, хто з нами поруч - працівникам Козятинського музею завгоспу Петру Лопатюку, прибиральниці Ніні Прокоф'євій , науковому співробітнику Людмилі Цуркан , структурним підрозділам відділу культури міста , керівництву міста Козятин за участь і допомогу в музейній діяльності.







Містяни з насолодою спостерігали за тематичною концертною програмою за участі кращих творчих колективів та виконавців Вінниччини.

 Біля вежі розмістились виставкові мистецькі проєкти Вінницького обласного художнього музею, Вінницького обласного центру народної творчості та традиційні народні строї з колекції Вінницького обласного краєзнавчого музею , книжково-ілюстративні виставки з історії вишиванки від Вінницької обласної універсальної наукової бібліотеки ім. В. Отамановського та Вінницької обласної бібліотеки для дітей та юнацтва ім. І. Франка.



https://www.vin.gov.ua/news/ostanni-novyny/62880-u-vsesvitnii-den-vyshyvanky-na-vinnychchyni-provely-fleshmob-na-pidtrymku-zbroinykh-syl-ukrainy.

Немає коментарів:

  19 жовтня 2024 року минає річниця пам'яті захисника з Козятинщини - Щепетова Євгенія Олеговича  Щепетов Євген Олегович (27.09.1988 - 1...