четвер, 9 листопада 2023 р.

Знову музею подарунки.


 

                                                  Знову музею подарунки



9 листопада в Україні відзначають на державному рівні Всеукраїнський День працівників культури та майстрів народного мистецтва. Сьогодні відбулося у міському будинку культури  відзначення керівництвом міста , міським головою  Тетяною Єрмолаєвою та  начальником культури Світланою Рибінською працівників  даної сфери діяльності Козятинської територіальної громади .

За сумлінну працю отримали Подяки  та премії  і працівники  музею - прибиральниця службових приміщень Ніна Прокофєва та завідувач господарством Петро Лопатюк. Чудовий концерт  оркестру "Аркада" з Вінниці та зірок місцевої сцени довершив святковість творчого  заходу.

Також отримав подарунки на свято  і  заклад КЗ «Музей історії міста Козятин ». Директор музею привезла вчора  з  Вінницького обласного краєзнавчого музею   вже втретє гуманітарну допомогу  від тих, хто  опікується і переймається  станом музейних закладів Вінниччини під час російської агресії в умовах постійної загрози під час блокаутів та запуску ворожих ракет.

Цього  разу нам передали край необхідні речі  павербанк, ліхтар, зручний ящик пластмасовий на колесах, картонну коробку, платформу для перевезення вантажів, пакувальні матеріали-целюлоза та папіросний папір для кращого збереження фотодокументів з фондових колекцій, скотч, рукавички, санітайзер  , кутники для картин  тощо..


 Щиро вдячні нашим  щедрим благодійникам Центру допомоги мистецтву України в особі його куратора Ірини Никіфорової та Міністерству закордонних справ Німеччини за можливість більш – менш  безпечно працювати взимку в період російської агресії під час перебоїв в енергетиці.

 Дякуємо за організацію заходів , піклуванню та турботі  з надання гуманітарної допомоги музеям області директору Вінницького обласного краєзнавчого музею Катерині Висоцькій ,  колезі Марині Кошельник  та всім,  хто причетний до цієї безкоштовної акції,  за вкрай необхідні речі в умовах війни  для кожного закладу культури і для нас. 

Вітаємо музейну спільноту, наших благодійників -співробітників Центру допомоги мистецтву України й усіх народних   майстрів зі  Всеукраїнський Днем  працівників культури і майстрів народного мистецтва!


Немає коментарів:

В КЗ "Музей історії міста Козятин" продовжується формування музейного фонду

В  КЗ "Музей історії міста Козятин" продовжується формування  музейного фонду новими надходженнями документів, світлин, предметів ...