понеділок, 2 вересня 2024 р.

     2-го вересня 2024 року минає 2-га річниця пам'яті захисника з Козятинщини - Ломоносова Євгена Львовича 

Ломоносов Євген Львович 
(15.04.1976 - 02.09.2022)

Старшина, командир інженерно-саперного відділення в/ч А 3425.Присвоєно звання "Почесний громадянин міста Козятин" (2024)(посмертно).

Євген народився 15 квітня 1976 року у місті Бердянськ Запорізької області, де ріс і навчався. У 25 років приїхав у гості в місто Козятин, де знайшов свою половину та почав сімейне життя. З дружиною Ганною Миколаївною виплекали та виховали трьох доньок, для яких Євген був добрим та чуйним батьком. Працював у м. Київ у будівельній компанії "Київтрансбуд" енергетиком, де був сумлінним працівником та відповідальним керівником

Коли почалась повномасштабна війна - не вагався та не  міг залишитись осторонь. 27 лютого вирішив піти добровольцем на фронт. Служив у військовій частині А 3425, був командиром інженерно-саперного відділення. Його відділення стояло в обороні Миколаївської обл, а з часом і Херсонської. 

2 вересня під час виконання бойового завдання поблизу села Андріївка на Херсонщині при спробі розмінування території, командир інженерно-саперного відділення Євген Ломоносов отримав поранення, не сумісні з життям.  Боляче, що наша громада та Україна знову і знову втрачає своїх синів.

Євгена поховали на алеї Слави на центральному кладовищі села Козятин.

Слава Герою! Вічна пам'ять!

Немає коментарів:

В КЗ "Музей історії міста Козятин" продовжується формування музейного фонду

В  КЗ "Музей історії міста Козятин" продовжується формування  музейного фонду новими надходженнями документів, світлин, предметів ...