вівторок, 28 травня 2024 р.

 

"ЗОЛОТИЙ" ХРЕСТ" від 

Головнокомандувача ЗСУ отримав

 Печевистий  Олександр Олегович.



Козятинчанин - Герой представлений до почесної нагороди у грудні минулого року — за успішне виконання одного із бойових завдань. Проте отримав її лише кілька днів тому. Побратими надіслали "Новою поштою". А це тому, що наразі Олександр вдома. Він отримав осколкове поранення у спину. Пройшов ряд операцій, лікування і наразі знаходиться на реабілітації.

Олександр — залізничник, майстер вагонного депо. Трудовий стаж на підприємстві 2 червня переступить ювілейне 10-річчя. А до цього після навчання у міській школі №5 здобував залізничну професію у Козятинському училищі, потім удосконалював знання у коледжі та вищому учбовому закладі.

Олександра земляки знають ще й як активного футболіста. Працюючи на залізниці, він грав і за вагонне депо, і Козятинську дирекцію залізничних перевезень, і Київський "Локомотив".

До війська мобілізований 22 червня минулого року. Вже через тиждень був направлений на навчання до Британії підвищувати —свою військову кваліфікацію. Служить у Десантно-штурмових військах на посаді стрільця-помічника гранатометника. Воював на Запоріжжі, в Мар'янці.

Ми вітаємо земляка із почесною нагородою, дякуємо за службу та бажаємо швидкого відновлення здоров’я!




Газета “Вісник Козятинщини”

Немає коментарів:

  15 жовтня 2024 року минула 2-га річниця пам'яті захисника з Козятинщини - Завідіна Олександра Володимировича      Завідін Олександр Во...