четвер, 23 травня 2024 р.


 Відзнака Президента  

«За оборону України» (посмертно) 

Артуру Турляку



22 травня 2024 року, на алеї слави міського кладовища відбулося вшанування пам'яті нашого Героя - Турляка Артура Володимировича.

До процесії долучилися митрофорний протоієрей Василь Влізло, який провів молитовну панахиду за загиблим, родина та друзі, колеги Артура та працівники поліції на чолі з майором поліції, начальником Хмільницького районного відділу поліції Головного управління Національної поліції у Вінницькій області Валерієм Романюком.

За участь у здійсненні заходів із забезпечення оборони України, захисту безпеки населення та інтересів держави у зв'язку з широкомасштабною збройною агресією російської федерації проти України, родині загиблого героя було вручено відзнаку Президента України «За оборону України» (посмертно).











Артур народився 1 січня 1993 року в нашому місті. Навчався в 4-ій школі, потім в нашому училищі. Далі – служба в армії. 3 роки служив у пожежно-рятувальній частині – пожежником-рятувальником. Переїхавши до Вінниці, вступив в національну поліцію на посаду поліцейського, після чого був зарахований до спеціального підрозділу особливого призначення «КОРД».

Коли розпочалась війна, старший лейтенант поліції – Артур Турляк, інструктор 4-го взводу, 1-ої роти пішов на передову.

22 травня 2022 року в Запорізькій області потрапив під ворожий авіа удар та отримав поранення не сумісне з життям. Клята війна вирвала з життя чоловіка – воїна. А разом і серце з грудей рідних; роки ідуть та біль не згасає.

Вічна пам'ять Герою!

Немає коментарів:

  19 жовтня 2024 року минає річниця пам'яті захисника з Козятинщини - Щепетова Євгенія Олеговича  Щепетов Євген Олегович (27.09.1988 - 1...