пʼятниця, 20 жовтня 2023 р.

Дякуємо за гуманітарну допомогу.

 Днями до КЗ "Музей історії міста Козятин" прибула з Вінницького обласного краєзнавчого музею гуманітарна допомога.


Навесні наш музейний заклад завдяки піклуванню обласного музею отримав пакувальні матеріали для музейних фондів, бокс , вогнегасник, павербанк та інші необхідні речі для пакування експонатів.
На цей раз нам передали міні електростанцію та ще один вогнегасник для залів, де проводимо самотужки ремонтні роботи. Щиро вдячні благодійникам Центру допомоги мистецтву України в особі його куратора Ірини Никіфорової та Міністерству закордонних справ Німеччини за можливість працювати взимку в період російської агресії під час ворожих блокаутів в енергетиці. Дякуємо за організацію заходів і піклуванню з надання гуманітарної допомоги музеям області, зокрема , директору Вінницького обласного краєзнавчого музею Катерині Висоцькій , турботливим колегам Марині Кошельник, Тетяні Євсєйчевій за вкрай необхідні речі для кожного закладу культури і для нас.

Зокрема. висловлюємо подяку начальнику відділу культури Світлані Рибінській, водію нашої міської лікарні Миколі Ромасько за можливість в стислий термін доставити гуманітарну допомогу до музейного закладу.
Будьте всі живі й здорові. Тихих, теплих й спокійних вихідних . Миру та злагоди..

Немає коментарів:

В КЗ "Музей історії міста Козятин" продовжується формування музейного фонду

В  КЗ "Музей історії міста Козятин" продовжується формування  музейного фонду новими надходженнями документів, світлин, предметів ...