середу, 1 лютого 2023 р.

«Зимонько, прощай…» - під такою назвою в скарбничці історії міста Козятин відкрилася виставка малюнків гуртківців «Арт-студії» Центру юнацької та дитячої творчості . Юні художники, батьки, гості з цікавістю оглядали виставку, на якій представили 25 найкращих малюнків, які діти створили на заняттях . Всього у виставці взяли участь 14 дітей гуртка «Арт-студія» , під керівництвом Таїсії Обущак , та 3 діток з гуртка «Сувенір» , керівник Світлана Гуменюк. Зиму вони зобразили веселою, барвистою і зовсім не лютою, а піднесений настрій, щирі посмішки та оплески заповнили виставкову залу Музею історії міста Козятин.
«Сьогодні ми відкриваємо виставку, що є підсумком мистецьких здобутків дітей від початку року. Малюнки учнів центру мають бачити не тільки маленькі митці та їхні батьки, а й інші мешканці міста, бо справжні художники мають працювати для людей. Наші вихованці всі талановиті й діляться своїм талантом із іншими, роблять похмуру зиму яскравою, лагідною та радісною», – підсумувала керівник «Арт-студії»» Таісія Василівна, представивши кожного маленького митця та їх роботи усім присутнім.
Теплі слова та привітання пролунали і від директора музею Лілії Макаревич, яка від імені Козятинської міської ради та відділу культури вручила подяку та подарунки керівнику гуртківців,:- «Діти, які вчаться малювати, мають чим гордитися – кожна робота заслуговує найвищої оцінки, бо сповнена любові та безпосередності». Також діти отримали подарунок- великий пакунок фруктів та цукерки, який передав художник автодидакт Ігор Іванов, що був учасником попередньої виставки, яка експонувалася в музеї під назвою «Різдвяна».
Науковий співробітник КЗ "Музей історії міста Козятин" Наталія Баштова

Немає коментарів:

Минає друга річниця пам'яті, як загинув В'ячеслав Франчук.

  Минає друга річниця пам'яті, як загинув В'ячеслав Франчук внаслідок ракетного удару по залізничній станції. Франчук В'ячеслав ...