середу, 28 вересня 2022 р.

В Музеї історії міста Козятин розписували торбинки

 

        Днями в Музеї історії міста Козятин відбувся благодійний майстер клас з розпису торбинок.

Учні 4-А класу з класним керівником Оленою Корзун ліцею №1 завітали до скарбнички історії нашого міста і долучилися до цікавого майстер класу, що провела науковий співробітник музею Наталія Баштова. Діти під керівництвом майстрині вчилися техніці малювання спеціальними акриловими фарбами по тканині. Захід мав не лише мистецьку , а й благодійну мету: школярі розмалювали власноруч торбинки малюнками патріотичної тематики і зібрали 2160 грн, які допоможуть у придбанні тепловізора для наших Козятинських захисників,що перебувають зараз на передовій в Південному напрямку. До збору коштів долучилися і вчителі ліцею, завдяки спільним зусиллям вдалося зібрати 4400грн. Кошти зараховані на рахунок ГО «Краплина турботи».

А торбинки ще довго нагадуватимуть дітям про цю зустріч, про те як добрі справи об’єднують і що навіть маленькими рученятами можна допомогти робити великі справи!

                                       

                                       

                                       






























                                        

                                        

                                                          

 

Немає коментарів:

  В КЗ « Музей і сторії міста Козятин»   триває виставка до   Світлого Воскресіння Господнього. Презентація   експозиції великодньої темат...