вівторок, 12 квітня 2022 р.

Повертайтесь живими!

 

Повертайтесь живими!

 


Під такою назваю  цього дня  6  квітня на підтримку наших воїнів діє в Музеї історії міста Козятин виставка дитячих листів та малюнків до наших воїнів , які зберігаються у фондах музею. Листи передав до музейної скарбниці один із мешканців міста Козятин, учасник бойових дій в зоні АТО та ООС на Донбасі. В свій час з 2015 по 2016 роки він захищав територіальну цілісність та незалежність нашої держави України під Авдіївкою. Листи привозили разом з гуманітарною допомогою волонтери. Саме ці від дітей зі Сквири та один лист від дітей- інвалідів з нашого ребілітаційного центру "Промінь".





Земляк, який не захотів оприлюднювати своє ім'я, зберіг малюнки і листи, привіз їх із собою до домівки.

Козятинець зворушливо розповів , що дитячі листи були для воїнів, ніби промінчик сонячного мирного життя і вважає , що патріотичні слова й малюнки дітей у бліндажах стали оберегами для бійців й захищали їх від ворожих куль. Впевнені, що і під час сучасної війни, піднімуть бойовий дух нашим Воїнам Світла і стануть їм теж оберегом..




 Повертайтесь живими !!!

 

Немає коментарів:

  Сьогодні, 19 травня 2024 року, минає річниця пам'яті захисника Козятинщини -  Завального Іллі Михайловича  Завальний Ілля Михайлович  ...