середу, 31 травня 2017 р.

В рамках святкування Міжнародного дня захисту дітей

Керівник гуртка "Оригамі" з гуртківцями .

Представлення директором музею Лілією Макаревич керівника- оргнізатора виставки до Дня захисту дітей та року Японії в Україні.

Гості на відкритті виставки.


Керівник гуртка "Оригамі " та " Рукоділля" Ірина Миколаївна  Лукашук.


Праворуч директор Центру дитячої та юнацької творчості Ольга Олександрівна Мельник, керівник вокального гуртка та співачка Тетяна Фабіцька,   представники міського  відділу  сім' ї  та молоді  Марина Большанек та головний спеціаліст по роботі з молоддю Ольга Костянтинівна Гилун.


Представлення творчості вихавнців гуртка "Оригамі "на виставці Іриною Миколаївною  Лукашук.

Піжд час відкриття виставки.


В рамках святкування Міжнародного дня захисту дітей в музеї історії міста, відповідно указу №1 2017 року, Президента Петра Порошенка, відзначили Рік Японії в Україні,  презентувавши нову виставку  робіт поширеної техніки в країні квітучих сакур  , під назвою  «Дивовижний світ оригамі».
         36 робіт  оригамі та  кусудама, квілінг    представили вихованці гуртків «Оригамі » та «Рукоділля» Козятинського центру дитячої та юнацької творчості   під керівництвом Ірини Лукашук.   Керівник   гуртка познайомила гостей, котрі завітали на виставку,  з  історією  виникнення даних технік прикладного мистецтва , як у   Японії , так і в Україні.  Ірина Миколаївна    високо професійно і детально, як фахівець своєї справи представила  чудернацькі , казкові , яскраві , паперові  витвори.
 На відкриття виставки були запрошені переможці обласних конкурсів з оригамі та декоративно – прикладного мистецтва:  Дар’ я  Корженко, Орина Поліщук, Вероніка Грабовецька, Анна Пастух, Орися Поліщук ,  Вероніка Вознюк, Анастасія Іванченко .  Всі вони були відзначені грамотами за  високі успіхи в даному виді рукоділля директором центру дитячої та юнацької творчості  Ольгою  Мель ник. 

Директор центру дитячої та юнацької творчості Ольга Олександрівна Мельник представлє керівника гуртка і гуртківців.

 Вручено директором центру Ольгою Олександрівною Мельник  дипломи переможцям обласних конкурсів- Дар"ї Корженко .

Диплом вручається Грабовецькій Веронікі.

Диплом за  досягнення в гуртковій роботі  вручається Поліщук Орисі.

Диплом за активну участь в гуртку "Оригамі"  вручається  Веронікі Вознюк.

Вручені солодощі учасникам  та  керівнику гуртка "Оригамі".


Ірина Миколіївна представляє роботи вихованців гуртка, розповідає про історію виникнення японської  техніки оригамі.

Солодощі гуртківцям  від депутата міської ради Марини Едуардівни Гончарук.

Приєдналися з подарунками запрошені  в музей  гості депутат міської ради Марина  Гончарук , головний спеціаліст по роботі з молоддю міського відділу сім’ї та молоді  Ольга Костянтинівна  Гилун з колегою головним спеціалістом управління сімейної, дитячої та молодіжної політика Мариною Іванівною  Большанек.
 Вітання головного спеціаліста відділу у справах сім'ї та молоді по роботі з молоддю Ольги Костянтинівни Гилун та головного  спеціаліста  управління сімейної, дитячої та молодіжної політики Марини Іванівна Большанек
Присутніх також привітали з  наступаючим Днем захисту дітей та  відкриттям виставки музичним  виступом  юні вихованці Козятинської дитячої музичної школи класу скрипки Марина Гергус, Олександр Єдноралюк  ( педагог Світлана Миколаївна Чайка) .

 Педагог Світлана Миколаївна Чайка  хвилюється за  учнів під час виступу.




         Учасникам  та організаторам виставки  були вручені від імені міської ради , відділу культури та музею подарунки і квіти.  Відвідувачі   залишили свої яскраві   враження у книзі відгуків. Запрошуємо відвідати музей  та отримати  естетичну насолоду від рукотворних , паперових шедеврів, виготовлених  юними  козятинчанами.




Директор  музею історії міста Лілія Макаревич

1 коментар:

lili сказав...

Діти надзвичайно талановиті, впродовж 10 років захищають честь нашого міста на обласних конкурсах декоративно- прикладного мистецтва.. МОЛОДЦІ!!

Минає друга річниця пам'яті, як загинув В'ячеслав Франчук.

  Минає друга річниця пам'яті, як загинув В'ячеслав Франчук внаслідок ракетного удару по залізничній станції. Франчук В'ячеслав ...