понеділок, 22 травня 2017 р.

"Ніч в музеї" Козятина

Ознайомлює з умовами гри учасників дитячого зразкового хореографічного колективу "Зорянка - Арт" науковий співробітник музею Ольга Ткачук.


Народна гра "Подоляночка".



Гра "Король".

Гра "Хусточка"



18 травня  в  міжнародний день музеїв  і козятинський Музей історії міста  долучився до міжнародної акції, що крокує планетою з 2007 року. В цей день  музейні службовці обслуговували відвідувачів з 9.00  до 23.00. Ввечері з 18.00 до 19.00 за участю дитячого хореографічного колективу "Зорянка - арт" під керівництвом Антона  Машевського, за сприянням Людмили Машевської, було проведено екскурс в минувшину давніх ігор та розваг, котрі знайшли місце через віки чи століття в нашому сучасному житті..  А до 23.00 можна було бажаючим завітати в музей і при стародавніх ліхтарях почути історію міста, оживити листівку давню"Лірник", перевдягнувшись в вишиту полотняну сорочку з нагоди Дня вишиванки , доповнивши її іншими предметами українського вбрання .

 З вітаннями   прийщла  помічник народного депутата України   Петра Юрчишина - Лілія Крилова.






Зустрічаємо гостей з ліхтарями.

Привітала музейних працівників ввечері з Днем музеїв  помічник народного депута Петра Юрчишина - Лілія Крилова, поповнивши фонди цікавими копіями  документів.А донька Софійка з задоволенням ввійшла в образ героїні листівки.

Щиро дякуємо усім, хто  знайшов час після трудового дня і завітав на  вогник музейних ліхтарів ! Особлива подяка Мілі Михайлівні Скоритченко та Тетяні Євгенівні Ширяєвій, котрі  весь цей вечір перебували поряд з музейними працівниками і допомагали  в організації екскурсій.


"Ніч в музеї" після 22 години вечора. Наші 15  земляків,котрі віддали своє життя з 2014 по 2017 рр.. відстоюючи кордони України. 

 Екскурсія в залі звитяги та мужності наших земляків.

Найтрагічніша сторінка історії України  та міста із сучасного сьогодення.

Оживляємо листівку давнини

Завітали на ніч в музеї Тетяна Добровольська, Наталія Моліна, Едуард Дембіцький, Ольга Пастушок





Можливо, в майбутньому знаменита козятинчанка- актриса, згодні?


Директор музею        Лілія Макаревич.

Немає коментарів:

Минає друга річниця пам'яті, як загинув В'ячеслав Франчук.

  Минає друга річниця пам'яті, як загинув В'ячеслав Франчук внаслідок ракетного удару по залізничній станції. Франчук В'ячеслав ...