суботу, 17 серпня 2013 р.

Музей історії міста перший серед 22 музеїв Вінничиини.

"І ожива листівка давнини"-  під такою назвою предствив компітентному жюрі свою міні-експозицію на обласному фестивалі музеїв області Музей історії міста. Конкурс  проходив 16 серпня в с. Білопілля на Козятинщині ,де розміщено Музей Хліба. Обласний захід готувався   в рамках 200-річчя  народження Тараса Григоровича Шевченка.
Серед 22 представдлених експозицій області було визначено переможців перше місце серед яких  надано нашому музею.
  У підготовці виставки активну участь брали Козятинська музична школа( директор Наталія  Іванівна Бригадир), представивши талановитого школяра- випускника класу бандури Ірини Анатоліївни Вовк,  Романа Віштал.

Презентація перед членами жюрі.

Такий мала вигляд наша міні-експозиція.

Художній керівник міського будинку культури Сергій Ткачук  під час прогулянки


Оленька Мазур у образі української молодиці з стародавньої листівки

Роман і Ольга поза образами.

Учасники представленої міні-експозиції- Роман Віштал, Ольга Мазур, Лілія Макаревич та Сергій Ткачук.

Разом з володарями гран-прі обласним краєзнавчим музеєм, з володаркою " місця Тетяною Макаревич з Ладижина і з учасниками міні- експозиції Музею історії міста Козятин.

Коровай , подарунок та диплом за 1 місце в руках директора Музею історії міста Козятин Лілії Макаревич.

Міський будинок культури( директор Наталія Олександрівна Козачук) надав можливість виступити ще в одному   сценічному образі- селянина, художньому керівникові Сергію Васильовичу Ткачуку та допомогти музею  у підготовці деякої   атрибутики. Ми вдячні зразковому дитячому  колективу  "Зорянка-Арт"( керівник Людмила Дмитрівна Машевська) за  активну участь у презентації   вихованки- студентки Ольги Мазур, а районному Будинку культури( директор Тетяна Олександрівна Мар'янчик) за надану  можливість використати авторський   поетичний твір   і елементи костюмів. Особлива подяка за допомогу і підтримку начальнику  відділу культури Козятинської міської ради   Світлані Францівні Рибінській. Дякуємо  учасникам міні-експозиції за витримку і відповідальність, професійність та талант, котрий зуміли побачити і відзначити члени жюрі із області.

Немає коментарів:

  Сьогодні, 6 травня 2024 року минає річниця пам'яті захисника Козятинщини -  Степанюка Дмитра Володимировича  Степанюк Дмитро Володимир...