середа, 28 серпня 2024 р.

 28 серпня 2024 року минає річниця пам'яті захисника з Козятинщини - Охремівського Євгена Володимировича

Охремівський Євгеній Володимирович

(06.06.1975 - 28.08.2023)

Солдат, стрілець-помічник гранатометника 2-го мотопіхотного відділення 1-го мотопіхотного взводу 2-гої мотопіхотної роти в/ч А 3137.

Євген  народився 6 червня 1975 р. в Козятині. Зростав у багатодітній сім’ї. Навчався в  Козятинському ліцеї №7, згодом у нашому залізничному училищі. Працював на будівництвах разом зі своїм братом Андрієм. 

 Разом із братом прийняли рішення іти боронити Україну.  І хоча вони служили в різних підрозділах, та постійно намагались бути на зв’язку.

Солдат Охремівський Євгеній, призваний на військову службу 4 червня 2023 року. 

Вірний військовій присязі, під час безпосередньої участі у здійсненні заходів із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримування  збройної агресії російської федерації в Донецькій та Луганській областях, з метою виконання службових, бойових завдань , виявивши стійкість та мужність під час виконання бойових завдань  поблизу населеного пункту Оріхово – Василівка Донецької області, що рахувався з 28 серпня безвісти зниклим, 6 вересня, під час пошукових дій було встановлено , що загинув 28 серпня 2023 року. 

    Слава Герою! Вічна пам'ять!

Немає коментарів:

В КЗ "Музей історії міста Козятин" продовжується формування музейного фонду

В  КЗ "Музей історії міста Козятин" продовжується формування  музейного фонду новими надходженнями документів, світлин, предметів ...