четвер, 21 березня 2024 р.

Вручення державних нагород (посмертно) сім'ям загиблих захисників.

19 березня 2024 року родинам загиблих військовослужбовців Козятинської територіальної громади вручали державні нагороди.


Про це повідомляє заступник начальника Хмільницької районної військової адміністрації Олександр Пузир.

На виконання доручення голови Вінницької ОДА Сергія Борзова, спільно з головою Хмільницької районної ради Юрієм Слабчуком, Козятинським міським головою Тетяною Єрмолаєвою, представниками Хмільницьким районним територіальним центром комплектування та соціальної підтримки, вручили державні нагороди родинам загиблих військовослужбовців Козятинської територіальної громади.







Відповідно до Указу Президента від 01.09.2023 №550 за особисту мужність і самовідданість, виявлені в захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі солдат Олексій Маркітан удостоєний ордена «За мужність» ІІІ ступеня (посмертно).




Відповідно до Указу Президента від 28.09.2023 №599 за особисту мужність і самовідданість, виявлені в захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність «військовій присязі солдат Сергій Гармишев удостоєний ордена «За мужність» ІІІ ступеня (посмертно).




Відповідно до Указу Президента від 19.10.2023 №698 за особисту мужність і самовідданість, виявлені в захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі солдат Олександр Трачук удостоєний ордена «За мужність» ІІІ ступеня (посмертно).




Відповідно до Указу Президента від 30.10.2023 №715 за особисту мужність і самовідданість, виявлені в захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі солдат Олександр Олейнічук нагороджений медаллю «Захиснику України» (посмертно).



Слава Героям! Вічна пам'ять!


Немає коментарів:

Президент відзначив орденом військового з Козятина Віктора Малая

  Козятинчанин пішов служить у ЗСУ за контрактом з 2003 року після строкової служби у Прикордонних військах. Спочатку проходив службу ...