четвер, 4 липня 2024 р.


День Національної поліції України відзначається щороку 4 червня, починаючи з 2018 року. Свято було започатковано відповідним указом президента. До 2018 року це свято відзначалося 4 серпня – у день підписання Президентом України Закону України "Про Національну поліцію".

Під час війни українські поліцейські отримали повноваження щодо взаємодії з ЗСУ, Нацгвардією, СБУ та Держприкордонслужбою. Вони працюють спільно, щоб вираховувати та затримувати диверсантів та зрадників, протидіяти незаконному перетину кордону України. Поліцейські не лише стежать за порядком, а й допомагають евакуйовувати мешканців прифронтових регіонів, займаються розслідуванням військових злочинів окупантів та пошуками зниклих людей.

З початком повномасштабного вторгнення чимало поліцейських Козятинської громади пішли на захист своєї держави та віддали своє життя за Незалежність України.  Вічна пам'ять та Слава Героям!

Немає коментарів:

В КЗ "Музей історії міста Козятин" продовжується формування музейного фонду

В  КЗ "Музей історії міста Козятин" продовжується формування  музейного фонду новими надходженнями документів, світлин, предметів ...