неділя, 10 березня 2024 р.

 

Сьогодні, 10 березня 2024 року, минає річниця пам'яті з Дня загибелі нашого захисника - Жуківського Віталія Олександровича.




Жуківський Віталій Олександрович

(17.12.1983 - 10.03.2023)

 Стрілець – санітар 2 - го відділення 3 - го взводу 2 -ої стрілецької роти 1 – го  стрілецького батальйону військової частини  А -  1619

Полеглий воїн народився 17 грудня 1983 року в с. Махаринці. Навчався та проживав весь час у своєму рідному селі . З часом   виїхав до нашої столиці, де працював на будівництві, пізніше в охоронній фірмі. Туга за   рідним селом повернула Віталія на Козятинщину. Влаштувався   в селі на роботу трактористом. 

Перед самою війною зустрів дівчину і зрозумів, що  не уявляє свого життя без Галини. 11 травня 2022року молодята одружилися, а потім  пішов боронити нашу землю.

 Воїн, вірний військовій присязі  у бою за територальну цілістність , виявивши стійкість і мужність, 10 – го березня  2023року загинув, захищаючи нас з вами біля населеного пункту Невельське Донецької області.

       Доброзичливий, життєрадісний, цілеспрямований, щирий та завжди готовий прийти на допомогу тому, хто її потребує – таким був та назавжди залишиться Віталій  в наших серцях.

                                      Слава Герою! Вічна пам'ять!






Немає коментарів:

        В День пам'яті та перемоги над нацизмом відбулося урочисте відкриття меморіальної дошки та пам'ятного знаку на честь Степаню...