вівторок, 2 червня 2015 р.

В Козятинському Музеї історії міста відкрито виставку до Дня захисту дітей.



Перед відкриттям виставки викладач Інга Іванівна Загайкевич з випускниками, директором музичної школи Наталією Іванівною Бригадир та начальником культури міста Світланою Францівною Рибінською.

Ведуча заходу науковий співробітник музею Ольга Василівна Ткачук.

1 червня  в Козятині відзначали Міжнародний день захисту дітей. На третій день Зелених  свят, 2 червня  в музеї міста саме до цієї дати було виставлено 32 картини на ватмані випускників художнього відділу Козятинської  дитячої музичної школи  викладача Інги Іванівни Загайкевич. 
Викладач  Інга Іванівна Загайкевич поруч зі своїми вихованцями
Авторами робіт  є 16 випускників , 12 з котрих  відмінники: Козіонова Тетяна, Хуторна Ярослава, Супронюк Ірина, Ткачук Надія, Світлишина Евеліна, Бабур Анастасія, Ніжинська Ліза, Полтавець Валерія, Бех Вікторія, Чорноплеча Анна, Калініченко Наталія, Завальна Зінаїда. Школярі ,  відповідно розробленої  навчальної програми, прийшли  в художній  клас до свого улюбленого викладача 8 років тому, а деякі мали нагоду навчатися в підготовчому нульовому класі. Талановитий педагог, як кажуть діти та батьки,  від Бога, закохана у дітей і у свою улюблену справу, представила  гостям виставки  образотворчі надбання  своїх вихованців, серед котрих пейзажі, натюрморти, графіка, скульптура, тощо.
 Викладач художнього відділення Інга Іванівна Загайкевич представляє роботи дітей- випускниів.








Розповідати про своїх учнів  та їх  живопис вона могла б  безкінечно. Привітати викладача і випускників завітала   керівник   музичної школи Наталія Іванівна  Бригадир, котра регулярно разом з викладачами і вихованцями скрашує музейні заходи  чарівними   мелодіями і піснями на різноманітних музичних інструментах, за що  їй було вручено від  імені міської ради ,відділу культури і музею подяку.
Директор Козятинської дитячої музичної школи Наталія Іванівна Бригадир( праворуч) Ліворуч Олена Олександрівна Слободянюк..
Вона побажала успіхів в майбутньому випускникам, творчого натхнення  педагогу і зацікавленості відвідувачам. На запрошення дітей прийшла їх привітати   начальник відділу культури і туризму  Світлана Францівна Рибінська.
Вітання від начальника культури міста Світлани Францівни Рибінської.


Художник Валерій Васильович Герасимчук і начальник культури міста Світлана Францівна Рибінська.

Вона від щирого серця подякувала авторам картин , педагогу та директору за можливість познайомитися з представленими зразками образотворчого мистецтва і вручила подарунок  - настільну лампу для художнього відділу , подяку і квіти викладачу.  Музичне вітання  у вигляді пісні  місцевого автора Інни  Мадей  “Пролітають роки”  подарувала в минулому  випускниця музичної школи , захоплена у декоративно - прикладне мистецтво, лауреат і переможець  міжнародних та всеукраїнських пісенних конкурсів, педагог Олена Пантєлєєва.
Пісня від Альони  Олегівни Пантелєєвої.
Від імені  народного депутата  Петра Васильовича Юрчишина  привітала теплими словами і солодощами дітей ,  в минулому теж учениця художнього класу, Лілія Анатоліївна Крилова.
 Помічник народного депутата Лілія Анатоліївна Крилова.

Начальник відділу у справах сім’ї  та молоді  Лідія Михайлівна Зарічна  щиро  поділилась  яскравими  враженнями від виставки з присутніми авторами робіт і гостями , можливо  майбутніми  художниками, архітекторами та вручила дітям солодощі.  
Лілія Михайлівна Зарічна-начальник відділу у справах сім'ї та молоді Козятинської міської ради.

Дані спеціальності є реальністю  для випускників   .На даний час троє вихованців художнього класу  є студентами престижних мистецьких закладів.  На запрошення організаторів виставки прийшла від імені міської ради   привітати талановитих дітей      начальник міського центру соціальних служб сім’ї, дітей та молоді  Олена  Олександрівна Слободянюк.

Начальник міського центру соціальних служб сім’ї, дітей та молоді  Олена  Олександрівна Слободянюк з квітами.

Від імені місцевої громади художників   привітав і поділився порадими з  викладачем Віктор Андрійович Кльоц. 
В центрі  художник Віктор Андрійович Кльоц.
 А  від  дітей – випускників висловила  вдячність  за організацію виставки педагогу Інгі  Іванівні Загайкевич і всім організаторам виставки сестра однієї з вихованок Ніна Завальна.


Сестра  випускниці Зінаїди - Ніна Завальна ( праворуч).
На завершення  виставки   директор Музею історії міста  Лілія Павлівна Макаревич висловила свої враження, вдячність  і   щирі побажання  здійснення мрій, творчої наснаги і високих досягнень в житті  усім, хто завітав  на  художній , дитячий вернісаж   , а  педагог пригостила своїх вихованців  солодощами .  Роботи випускників художнього відділу можна переглянути щоденно, крім вихідних впродовж місяця.




Немає коментарів:

26 березня - День Національної гвардії України.

  В Україні 26 березня відзначають День  Національної гвардії. День Національної гвардії України до 2000 року відзначалося щорічно 4 листо...