середу, 24 квітня 2013 р.

Паперово-мереживне різноцвіття представила в музеї Наталія Венгровська.

 Напередодні Великодніх свят вчителька молодших класів ЗОШ№9, за спеціальністю математик,  подарувала козятинцям виставку  робіт, виготовлених за допомогою,  набуваючої популярності в Україні в останні часи прикладного мистецтва технікою, квілінг. Організатори назвали виставку   Наталії Вінгровської "Паперово-мереживне різноцвіття" . Дійсно, роботи , виготовлені майстринею вражають  не лише буянням весняних  кольорів, а і майстерністю виконання , витонченністю, цікавими сюжетами, можна сказати, з елементами романтичності композиціями.  Автором представлено 16 робіт, котрі демонструють зростання майстерності з часу захоплення  квілінгом- 2009 року.  Вперше дотикнулася до улюбленого заняття, завдяки   колезі , вчителю   інформатики Хринюку Руслану Павловичу. Він на той  час   мав доступ до мережі internet     і зацікавився незвичайним прикладним мистецтвом  іноземного походження- квілінг. Роздрукував  навчальні посібники і порекомендував Наталії Євгенівні з колегами.  Вони з задоволенням оволоділи даною технікою виготовлення  робіт з двостороннього паперу методом кручення  різного розміру смужок у роли і з їх  працьовитих рук почали з'являтися паперово- мереживні дива. При школі   з ініціативи Наталії навіть став діяти гурток " Паперове мереживо", вихованці котрого, учні 9-ої школи  брали участь у обласних , районних виставках  та у  всеукраїнських  і займали своїми роботами призові місця. З часу захоплення квілінгом Наталія  зацікавила даним мистецтвом і рідну сестру Зою  Євгенівну. Маємо надію, що наступна виставка буде   сімейною.
У житті майстриня щаслива дружина, мама і бабуся. Разом з коханим  Валерієм Броніславовичем виховали сина Сергія та донечку Віту, котра  подарувала  любим  батькам  трьох онучат- Максимку, Матвійка і Маргаритку. Саме  вони є головними поціновувачами бабусеної творчості.
На презентацію виставки прийшли привітати колеги по роботі на чолі з директором Заїчко Олегом Борисовичем, дві сетрички Зоя Євгенівна Голубовська та Людмила Євгенівна Мулик,  учні Козятинського ліцею, родичі та знайомі. Наталія Євгенівна представила гостям  свою творчість, отримала вітання від колег і начальника культури міста Світлани Рибінської. На заключення своїм  досконалим  вокалом  здивувала майстриню і всіх гостей науковий співробітник музею  та вокалістка міського будинку культури Світлана  Фещук.  Гості мали можливість отримати майстер- клас з виготовлення квілінгу, буклети про творчість авторки виставки і залишити свої враження в Книзі відгуків музею.
Автор робіт Наталія Венгровська.


Просто літо.

Бджолиний рай.

Одна з улюблених робіт  "Черемхові пахощі"



У колі колег.

Під час презентації.

Майстер -клас для бажаючих.

Під час презентації.

Вітання директора школи Олега Заїчко.

Цікаво.

Вдячність авторки гостям.

Вчитель інформатики Руслан Хринюк з Наталією Венгровською.

Вокальний дарунок наукового співробітника  Світлани Фещук.


Три сестри Зоя Євгенівна, Наталія Євгенівна і Людмила Євгенівна під час презентації.

Вітання начальника культури міста Світлани Францівни Рибінської.

Немає коментарів:

Сьогодні, 26 кувітня 2024 року, відбулося відкриття меморіальної дошки нашому юному Герою Шеремету Мар’яну Сергійовичу.

  Сьогодні, 26 кувітня 2024 року,  відбулося відкриття меморіальної дошки нашому юному Герою Шеремету Мар’яну Сергійовичу.   Шеремет Мар&#...