пʼятниця, 19 липня 2024 р.

 

Сьогодні до КЗ  "Музею історії м. Козятин" завітали дві чарівні особи – мама Наталія з донькою Олександрою.  Вони поспішали до нашого музею цілеспрямовано, щоб задовільнити  нестримне бажанням  відвідати виставку живопису та графіки Анжели Коренкової, яка є  педагогом художнього класу Козятинської музичної школи і  викладачем образотворчого мистецтва Олександри Настюк.  Дівчинка вже  2-ва роки навчається в художньому класі і  щиро захопилася  цим  видом творчості, коли познайомилась з Коренковою Анжелою та стала її ученицею.  





Я могла б їм нічого не розповідати про майстриню, тому що   цінителі її творчості знають  про неї майже все і навіть більше …    Гості  в  захопленні  від робіт педагогині,   знайомі   з  кожною із них і  навіть  з тими   , які  не представлені на виставці в музеї .  Мама з донькою вражені  від побачених 35 робіт    і від  самої авторки - Анжели Геннадіївни, як людини і як викладача . І я з ними повністю згідна –  художниця Анжела Коренкова  особлива, цікава , як митець  і  креативно дивиться на світ, щира та досвідчений майстер своєї справи.

Дякую Наталі та Олександрі, що завітали до музею та поділились своїми враженнями, для нас вони важливі.

КЗ «Музей історії міста Козятин» завжди радо зустрічає своїх відвідувачів! Ласкаво просимо!

 Науковий співробітник  музею Людмила Цуркан .


Немає коментарів:

  15 жовтня 2024 року минула 2-га річниця пам'яті захисника з Козятинщини - Завідіна Олександра Володимировича      Завідін Олександр Во...