четвер, 7 березня 2024 р.

Сьогодні, 2 березня 2024 року,

минає 2-га річниця

з Дня загибелі нашого захисника -

Павловського Володимира Васильовича





Павловський Володимир Васильович

(18.06.1979 – 02.03.2022)

Солдат Національної гвардії України. Учасник АТО у 2016 в Луганській області.

Народився і виріс у Залізничному. Тут він ходив у дитячий садочок і навчався в місцевій школі. В сім’ї Павловських Володимир був найстарший серед трьох братів. Після школи обрав професію електрозварювальника, а після закінчення навчання повернувся в рідне містечко. От тільки було йому на ту пору лише 17. Ще цілий рік не вистачало для зрілості хлопця, щоб працювати на залізниці. Але його взяли з умовою, що він буде працювати на годину менше, ніж дорослі.

Коли йому виповнилося 18 років, вже був кваліфікованим працівником колійного господарства. Через деякий час стає солдатом строкової служби військової частини, яка базувалася у місті Донецьку.

Армійська служба дала йому професію водія БТРа. Після демобілізації форму кольору хакі він знов змінив на помаранчевий жилет.

В 2000-му в козятинського залізничника з’явилася супутниця по життю і надійна його опора - дружина Ірина, став  батьком двох дітей.

Володимир  Павловський — солдат Національної гвардії України, учасник АТО у 2016 в Луганській області,  загинув 7 березня у Запоріжжі, захищаючи Україну.



Слава Герою! Вічна пам'ять!



Немає коментарів:

  Анжела Коренкова, переселенка з Гініческа презентувала на відкритті виставки  "З ПРИЙДЕШНІМИ ВЕЛИКОДНІМИ СВЯТАМИ"          свої ...