вівторок, 27 лютого 2024 р.

 

            28 лютого 2024 року минає річниця з дня загибелі                                        земляка Героя- Захисника  

                       Шеремета Мар'яна Сергійовича




                           Шеремет Мар'ян  Сергійович

(27.09.1998 - 28.02.2023)

        Народився земляк  27 вересня 1998 року. Цього року йому мало б виповнитись 25 років. Та він назавжди залишився 24 – річним юнаком. Навчався в першій школі та закінчив її у 2015 році. Паралельно закінчив Козятинську  дитячу музичну школу, де досконало оволодів грою на саксофоні. Вивчав ветеринарну медицину в «Подільському державному  аграрно – технічному університеті» у м. Кам’янець-Подільський. Згодом пройшов строкову службу.  7 липня 2020 року влаштувався на роботу в ТОВ «Козятинський м’ясокомбінат». 17 грудня був призваний до лав ЗСУ . 

        Мав багато друзів . А їм пощастило мати такого друга , як Мар’ян. Він був найкращим братом, любив своїх молодших братиків, піклувався про них. Він завжди був душею компанії  та знаходив правильні слова у будь-яких ситуаціях. Таким його будуть завжди пам’ятати друзі та знайомі. Мужній герой, який стільки не встиг , не встиг створити сім’ю, подарувати своїм батькам онука. Не встиг просто побути щасливим.

     Старший солдат , Шеремет Мар’ян Сергійович 28 лютого 2023 року відданий військовій присязі, на вірність українському народу, мужньо виконавши військовий обов’язок, в бою за Україну, її свободу та незалежність трагічно загинув поблизу населеного пункту Дубово-Василівка Донецької області , внаслідок артилерійського обстрілу отримав смертельне осколкове поранення голови.

                                          Слава Герою! Вічна пам'ять!


Немає коментарів:

  В КЗ « Музей і сторії міста Козятин»   триває виставка до   Світлого Воскресіння Господнього. Презентація   експозиції великодньої темат...