пʼятницю, 13 липня 2018 р.


День міста в музеї Козятина.


Ольга Масловська - автор виставки робіт.




В  рамках  відзначення  Дня міста в Музеї його історії  відбулося  відкриття виставки  авторських робіт  «Фантазійний всесвіт  рукоділля»  приватного підприємця Ольги Масловської. Авторка робіт народилася 9 липня 1970 р.  в місті Козятині у звичайній    родині  виховательки дитячого садочка Олени Дмитрівни та водія автобусу Григорія Давидовича  Ходюків.   Виховувалась  в родині зі старшими  братами  Анатолієм та Сергієм. Змалку  була поруч  майже цілодобово  з матусею у дитячому садочку № 2.   Коли Ольга  підросла  батьки віддали   єдину донечку  оволодівати знаннями  до найближчого учбового закладу в мікрорайоні  - школу № 5.  Пізніше закінчила Вінницький технічний коледж, отримала спеціальність  техніка – технолога по приготуванню їжі 5-го розряду . Рукоділлям захоплювалася   з  дитинства, спостерігаючи за підготовкою матусі до  занять  з дітьми в садочку. Але серйозне захоплення з’явилося   завдяки  найчарівнішому  святу  в родині – весіллю сина Михайла. Хотілось здивувати рідних і близьких людей , а в першу чергу молодят дивовижними і несхожими на інші весільними аксесуарами. І   мамі Ользі це вдалося!  В цьому можна впевнитись,  переглянувши  весільні витвори на виставці в музеї.  У своєму хобі  знаходить розуміння  і має щиру  підтримку від чоловіка Сергія та дітей.    Кохання запало в їхні серця ще у підлітковому віці, коли навчалися  разом  у  7-у класі.  Прикіпили  один до одного і  згодом вирішили не розлучатися ніколи , створили сім’ю.  Наступного року відзначатимуть 30-річний ювілей подружнього життя- перлове весілля. Викохали  у любові та злагоді донечку Оленку і сина Михайла. Сьогодні   вже  тішяться   онучкою Софійкою.  Єдине - не вистачає катастрофічно часу. Сім’я має родинний бізнес, усі при ділі.  В музеї   представлено  близько 70 авторських робіт хенд- мейду  у різних техніках і стилях : від  декупажу, скрапбукінгу, пейп-арту, мікс – медіа до вінтажу , провансу, кантрі.  Хенд мейд – це мистецтво створювати речі, що несуть в собі позитивну енергетику та чудовий настрій. Такий ефект досягається через те, що хенд мейдом займаються тільки ті люди, які дійсно люблять цю справу. Найчастіше, речі хенд мейд існують в одному екземплярі і є абсолютно унікальними. Навіть якщо майстер створить декілька речей, вони ніколи не будуть схожими одне на одне. Поділяє захоплення  образотворчим мистецтвом і донечка Оленка, малює на полотні акриловими фарбами.
Вітання секретаря міської ради Костянтина Марченка.




Привітати  з подією авторку творчих робіт завітали  до музею секретар міської ради Костянтин Марченко ,  начальник  відділу культури міста Світлана Рибінська,  депутат міської ради Віктор Малишевський ,начальник відділу у справах сім’ї та  роботі з молодіжними громадськими організаціями Людмила Кудимець разом з колегою  начальником відділу соціальної роботи з сім’ями, дітьми та молоддю – Оленою Слободянюк  . Висловили своє  захоплення і  враження від творчості мисткині та  вручили від імені міської ради , відділу культури та музею  подарунки, квіти та подяку.





Гості на заході.

Вітання Людмили Кудимець - начальника відділу у справах сім'ї та роботі з молодіжними громадськими організаціями.

  До них приєдналися  з вітаннями також  Наталя Поліщук – майстриня з виготовлення ляльки- мотанки  з чоловіком  Віталієм , друзі, зокрема однокласниця ,  завідуюча дитячим  садочком № 5 Інна Янчук, вишивальниця  Антоніна Головненко, майстриня з декупажу  Лариса Казмірчук,   родина – син   Михайло з дружиною Марічкою, донечка Оленка та чоловік Сергій з онучкою Софійкою.   Виставка із близько 70-а роботами  техніки декупаж,  скрапбукінгу, пейп- арту, мікс – медіа, стилів : вінтаж, прованс, кантрі  очікує  для ознайомлення на відвідувачів. Деякі унікальні речі   можна придбати. На завершення віртуозною грою на скрипці усіх вразила викладач Козятинської дитячої музичної школи Світлана Чайка.
В неділю музейні працівники представлять на центральній площі міста  ще одну виставку  копій фотографій «Козятин давній і сучасний » з нагоди Дня міста.
Під час відкриття виставки.


Враження від робіт начальника культури Світлани Рибінської.

Вітання однокласниці  і подруги Інни Янчук

Вітання Антоніни  Головненко - вишивальниці.


Внученька Софійка.
Вітання дружини сина Марічки.

Вітання донечки Оленки.
Чоловік Сергій з улюбленицею  родини Софійкою.

Вітання чоловіка з онукою Софійкою.

Під час відкриття виставки

Ольга Масловська з рідними і друзями.








 Директор музею історії міста Козятин                                                                Лілія Макаревич.

Немає коментарів:

27-го ківтня минає річниця пам'яті захисника Козятинщини - Тимощука В.В.

  Сьогодні, 27-го квітня 2024 року минає річниця пам'яті захисника Козятинщини -                 Тимощука Віктора Васильовича           ...