середу, 8 серпня 2012 р.

"Янголята України"

Вручення подарунків від міської ради.
Представлення робіт психологом Тетяною Яковлєвою.

Вручення Анжелі Бережній  картини з зображенням куточка рідного міста від мера м. Хмільника Василя Грушка , котру  вона передала у фонд музею.

Фотограф Іван Тіщенко  допоміг   підготувати фотографії до виставки.


На виставку прибув мер Хмільника Василь Грушко.

Під час презентації.


"Ave, Mariya!"у виконанні вихованки класу скрипки викладача Світлани Чайки  Козятинської музичної школи Діани Черниш

Найулюбленіша модель  Анжели Бережної Діаночка Ігнатенко.



Виступ мера м. Хмільника Василя Грушко.

Мер Хмільника з майбутнім жителем міста Артемчиком і його мамою
                                                                               "Янголята України"
Вітання виконуючої обов'язки директора центра Марини Гончарук. 

Квіти для фотографів Анжели Бережної та Ірини Ігнатенко.
 Під такою назвою в Музеї  відкрито урочисто 7 серпня виставку фотографій мешканок Козятинського обласного соціального центру матері та дитини Анжели Бережної та Ірини Ігнатенко. Фотоапарати дівчата придбали на невеличку соціальну пенсію по догляду за дитиною, а  допоміг роздрукувати фотографії вже відомий у Козятині фотограф Іван Тіщенко, котрого дівчата щиро дякували під час відкриття фотогалереї .Виставку присв'я тили найдорожчим і найближчим рідним- своїм  маленьким янголятам-діточкам. Серед 40 фотографій більшість фотопортрети найулюбленіших діточок мешканців центра. Найдивовижнішою моделлю  виявилася 1-но річна Діаночка Ігнатенко, донечка Ірини, співавторки виставки. На даний час проживає у  прихистку для одиноких матерів 10 матерів та 12 дітей, котрих обслуговують чуйні спеціалісти -  психолог Тетяна Яковлєва, з і ніціативи  і за допомогою котрої організовано та відкрито виставку та інші працівники. Директор Валентина Живчик  на даний час знаходиться у відпустці і кервництво представляла Марина Гончарук, яка  привітала молодих мам зі святом та  побажала успіхів в особистому житті і в творчості. Головним гостем на презентації був мер міста Хмільник Василь Грушко, уродженець с. Пиківець нашого краю. Він поздоровив  мам і , особливо, одну із них, уродженку Хмільника Анжелу Бережну. Вручив картину куточка рідного міста і запросив на постійне проживання у Хмільник, з пропозицією надання молодій мамі, вихованці  Тульчинської школи- інтернту кімнати в місті -курорті. Розділити свято, привітати, подивитися на фотосвітлини прийшли, не звертаючи уваги на спекотну погоду, подруги та співмешканки з немовлятами, чергуючи по черзі біля дитячих візків на вулиці.  Від імені міської ради були вручені подарунки- рамки для найкращих фотографій з виставки, з котрих у мам почнеться  сімейна  фотогалерея та подяки від начальника  відділу культури Козятинської ради Світлани Рибінської.. Авторки виставки отримали квіти та інші подарунки від відвідувачів виставки. Відкриття відбулося у невимушеному, тісному колі близьких для них людей і залишило самі яскраві враження, про які сповістили присутніх  наприкінці урочистостей   починаючі фотографи.

Немає коментарів:

38 річниця найбільшої аварії на Чорнобильській АЕС, за всю історію енергетики.

38 років тому, 26 квітня, на Чорнобильській АЕС вибухнув реактор четвертого енергоблоку. Чорно́бильська катастро́фа  — техногенна екологічн...