понеділок, 7 лютого 2011 р.

В Музеї виставка живопису студента з Козятина Андрія Лавренюка “Мальовнича палітра в творчості молодого митця”.

Андрій Лавренюк з батьками Сергієм Васильовичем та Аллою Францівною.
Юний митець представляє свою творчість.
Начальник культури Світлана Рибінська вітає  з відкриттям персональної виставки.
Художник з педагогами Наталією Степанюк , Інгою Загайкевич та батьками.

Вітає мама відомої у Москві художниці, члена Спілки художників ЮНЕСКО Тетяни Стрельбицької, Ніна Федорівна.
Вітання начальника управління дитячої, молодіжної та сімейної політики Лідії Зарічної.

















Під час канікул своє місто , рідних і близьких відвідав студент Національного університету “ Львівська політехніка ” Андрій Лавренюк. Юнак навчається на першому курсі факультету “Архітектура та дизайн ”. З малку захоплюється малюванням та живописом, котрий, ймовірно, передався дитині від батька – приватного підприємця Сергія Васильовича та мами – вишивальниці, педагога ЗСШ №4- Алли Францівни Лавренюків.
Має хист до малювання і двоюрідна улюблена сестричка Дарія, з котрою разом ходили до художнього класу Козятинської музичної школи. Педагог випускного класу Наталія Василівна Степанюк та декілька інших вчителів, навчали хлопчину азам живопису , привили і заклали фундамент майбутньої професії, котру обрав молодий художник-живописець. Андрій успішно навчається у вузі і , здавши завчасно іспити після першого семестру, викраяв декілька днів приїхавши додому, і організував разом з батьками виставку персональних робіт “Мальовнича палітра в творчості молодого митця”.
Перші виставки юного обдарування проходили на площі міста під час літніх художніх вернісажей , приурочених Дню міста. У Музеї історії міста Козятина пройшла перша персональна виставка юного обдарування, де представлено 12 творчих авторських робіт самобутнього митця. Серед них 3 натюрморти. Свої вітання з приводу відкриття виставки висловили Андрію начальник управління у справах дитячої , молодіжної та сімейної політики Лідія Зарічна, начальник відділу соціальної політики Людмила Кудимець, педагог художнього класу Наталія Степанюк, начальник відділу культури міста Світлана Рибінська, директор Музею історії міста Лілія Макаревич. Також були вручені пам’ятні подарунки, в тому числі і за сприянням приватного підприємця Тетяни Ткаченко. Виставка триватиме до 14 лютого.

Немає коментарів:

Минає друга річниця пам'яті, як загинув В'ячеслав Франчук.

  Минає друга річниця пам'яті, як загинув В'ячеслав Франчук внаслідок ракетного удару по залізничній станції. Франчук В'ячеслав ...