пʼятницю, 26 квітня 2024 р.

 Сьогодні, 26 квітня 2024 року,  відбулося відкриття меморіальної дошки нашому Герою Шеремету Мар’яну Сергійовичу.


  Шеремет Мар'ян  Сергійович

(27.09.1998 - 28.02.2023)

                           Старший солдат  мінометного взводу мінометної батареї 2-го механізованого батальйону в/ч А 4123. 

Отримав почесну відзнаку «За героїзм та патріотизм» та
нагороджений орденом « За мужність» 3 ступеня посмертно. 

        Народився Мар’ян 27 вересня 1998 року. Цього року йому малоб виповнитись 25 років. Та він назавжди залишився 24 – річним юнаком. Навчався в першій школі та закінчив її у 2015 році. Навчався в музичній школі де досконало оволодів грою на саксофоні. Вивчав ветеринарну медицину в «Подільському державному  аграрно – технічному університеті» у м. Кам’янець-Подільський. Згодом пройшов строкову службу.  7 липня 2020 року влаштувався на роботу в ТОВ «Козятинський м’ясокомбінат». 17 грудня був призваний до лав ЗСУ . 

Мав багато друзів . А їм пощастило мати такого друга , як Мар’ян. Він був найкращим братом, любив своїх молодших братиків, піклувався про них. Він завжди був душею компанії  та завжди знаходив правильні слова у будь-яких ситуаціях. Таким його будуть завжди пам’ятати друзі та знайомі. Мужній герой, який стільки не встиг , не встиг створити сім’ю, подарувати своїм батькам онука.

Старший солдат ,  28 лютого 2023 року відданий військовій присязі, на вірність українському народу, мужньо виконавши військовий обов’язок, в бою за Україну, її свободу та незалежність трагічно загинув поблизу населеного пункту Дубово-Василівка Донецької області , внаслідок артилерійського обстрілу отримав смертельне осколкове поранення голови.

26 квітня 2024 року, відбулося відкриття меморіальної дошки нашому юному Герою Шеремету Мар’яну Сергійовичу на стіні будинку, де він жив, по вул. Незалежності, 29.


Немає коментарів:

  Сьогодні, 6 травня 2024 року минає річниця пам'яті захисника Козятинщини -  Степанюка Дмитра Володимировича  Степанюк Дмитро Володимир...