пʼятницю, 22 жовтня 2021 р.

До серпневого пленеру "ART-Водокачка" приєднався своєю творчою роботою земляк з Вінниці Олександр Нікітюк.

 Шановні мешканці міста та його гості!

До серпневого пленеру "ART-Водокачка" приєднався своєю творчою роботою земляк з Вінниці Олександр Никитюк.


В Музеї історії міста Козятин експонується виставка живописних картин художників із 5 міст України, які брали участь в серпні місяці вперше в Козятині у пленері «ART-Водокачка».

Експозиція із 17 робіт на полотні приурочена до Дня художника. . Картини подаровані Козятинській територіальній громаді для облаштування в майбутньому міської галереї. Не всі бажаючі художники мали можливість взяти участь саме 7 серпня , зокрема, і наш земляк, художник Олександр Никитюк з Вінниці. Він надзвичайно зайнятий і має чисельну кількість справ, творчих планів, як менеджер сучасного мистецтва, куратор різноманітних проєктів, засновник і голова громадської організації «Лабораторія актуальної творчості», але в першу чергу – художник, який плідно працює в різних напрямах, жанрах, техніках і матеріалах сучасного мистецтва, серед яких, окрім станкових форм, значне місце займають ленд-арт та мурали.


Але на вихідні митець знайшов вільний час , щоб відвідати місто народженння та юності і передав створене полотно , розміром 70 Х 80 , в цікавій техніці штучне пристарення, на запропоновану організаторами пленеру тематику, написане акриловими фарбами , покрите лаком. Олександр увіковічив старий надзвичайно мальовничий, улюблений всіма місток своєї юності на Водокачці під однойменною вище назвою. Щиро дякуємо за дар місту всім митцям і за долучення до проєкту Олександру Никитюку.


Шановні мешканці міста та його гості!
Запрошуємо відвідати наш музей і долучитися до мистецького життя міста, познайомитися ближче з живописною творчістю 15-х майстрів пензля, в тому числі і з картиною вінничанина Олександра. Заклад працює щоденно з 09.00 - до 18.00, в тому числі і в суботу 23.10. Обідня перерва: 13.00-14.00.
Olena Udvud, Олена Мисюра та ще 21
4 коментарі
2 поширення

Немає коментарів:

27-го ківтня минає річниця пам'яті захисника Козятинщини - Тимощука В.В.

  Сьогодні, 27-го квітня 2024 року минає річниця пам'яті захисника Козятинщини -                 Тимощука Віктора Васильовича           ...