пʼятницю, 16 листопада 2018 р.

90-річна ювілярка Станіслава Мар'янівна Діденко з Козятина.


   
Ювілярка- Станіслава Мар'янівна Діденко .  2018 р.

Станіслава Мар'янівна Діденко ( в дівочості Вільчинська) поруч з братом Іваном і мамою  Марією Денисівною. 1944-1946рр.
17 листопада  відзначає 90-річний Ювілей  ветеран праці, очевидиця трагічних подій   в історії нашої України та   краю,  уродженка с. Пиківець  , просто мила душею і серцем людина ,    з  притаманним  лише оптимістам,  почуттям гумору,  Станіслава  Мар’янівна Діденко.
За усе своє життя чимало випало на долю  ювілярки і радощів, і суму, і сліз.  Злиденне , холодне,  голодне,  як у більшості уродженців 20-30-х  років, дитинство доньки  ворога народу,   переповнений   й залитий кровлею і смертями ,  іншими  негараздами підлітковий  період  часів нацистської окупації  2-ї світової війни,   повоєнне   важке, випробувальне на стійкість і мужність для жіноцтва   лихоліття  , проте незабутні ,  з першими метеликами у животі від любові,  юнацькі роки, створення сім’ї, народження діточок,  розбудова родинного гнізда… Багато  усього довелось відчути, пережити ювілярші, але Станіслва Мар’янівна залишилася чуттєвою, завзятою, роботящою жінкою,  володіє досконало, крім  української, ще й польською , російською мовами.
  Зичимо ювілярші  тішити й надалі рідних і близьких людей дивовижною пам’яттю, бадьорістю духу, веселою вдачею, бути завжди такою ж гостинною, приємною жінкою. Нехай доля  подарує як найбільше приємних миттєвостей  у житті і чудових подій у колі    близьких та рідних людей.
 З найширішими побажаннями приєднуються до привітань близьких і рідних людей  працівники музею історії міста  Козятина.

Немає коментарів:

Минає друга річниця пам'яті, як загинув В'ячеслав Франчук.

  Минає друга річниця пам'яті, як загинув В'ячеслав Франчук внаслідок ракетного удару по залізничній станції. Франчук В'ячеслав ...