середу, 20 червня 2012 р.

Відвідайте виставку творчих робіт Катерини Дринькевич


З коханою бабусею Катериною Митрофанівною.



Катерина на фоні своїх робіт.


Родина з керівником гуртка.

Під час презентації.

 Поруч з керівництвом Центру дитячої та юнацької творчості та керівником гуртка Світланою Гуменюк.

Подарунок від Центру дитячої та юнацької творчості.

Підтримка рідної школи дуже важлива.

Ніна Стрельбіцька -  мати відомої художниці з Москви, члена Спілки художників ЮНЕСКО Тетяни Стрельбіцької дає користні творчі поради.

Вітають  заступник директора з виховної роботи  СШ№ 4 Тетяна Ляхович та класний керівник Ганна Ходак.


Днями в Музеї  відбулася презентація 42 творчих робіт з прикладного мистецтва  десятикласниці СШ№4, вихованки Центру дитячої та юнацької творчості  гуртка "Сувенір" Катерини  Дринькевич. Керівник гуртка Світлана Олександрівна Гуменюк  представила творчість своєї вихованки  і  розповіла, що дівчина прийшла  на заняття у 2007 р., з того часу  впродовж 5 років  копітко вивчає різноманітні техніки прикладного мистецтва- тістопластику, аплікацію, вишивку, котра стала    найулюбленішим хоббі дівчини, завдячуючи захопленню бабусі Катерини  Митрофанівни та матусі  Людмили Миколаївни. Дівчина використовує найнесподіваніші природні матеріали для своїх поробок- від маминих старих панчох до  цибулиння, зернят, кісточок, насіння, мушлів, камінчиків, шкіри, тканини, відрізків ниток... Роботи Катерини  були відзначені неодноразово з 2009 р. на обласних та всеукраїнських конкурсах дитячої творчості. Самотужки через мережу Інтернет оволоділа  таким видом творчості, як бісероплетіння. На виставку представила  близько 10 тендітних сувенірів із бісера, серед яких берізки, шипшина, сивочолі айстри,  бузкові фіалки та інші квітучі дерева, поробки із мушлів. Донька дуже старанна, розповіла  мама  Людмила Миколаївна - секретар Малонизгурецької сільської ради, уважна, трудолюбива і надзвичайно посидюча, з задовоенням займається рукоділлям, плете гачком і шпицями одяг для себе і рідних, на все у неї вистачає часу. Допомогають розвивати талант і підтримують матеріально, а інколи і вмілими  руками- дідусь Анатолій Вікторович та батько Олег  Анатолійович. В родині навіть вишиває рідний брат. Привітати дівчину з відкриттям виставки "Фейєрверк моїх фантазій" завітали до музею подруга, заступник директора школи з виховної роботи  Ляхович Тетяна Василівна, класний керівник Ходак Ганна Миколаївна, директор Центру дитячої та юнацької творчості Ольга Олександрівна Мельник з колегами по роботі та керівниками інших гуртків. Разом зі старшим методистом Дзюбенко Людмилою Василівною вручили сувенір на згадку і побажали натхненя та нових перемог.  Серед гостей були представники управління освіти Козятинської міської ради,  вручено подарунки і подяка від відділу культури Козятинської міської ради та пролунав музичний дарунок від керівника вокального гуртка міського будинку культури Інни Хрищенюк у виконанні Ірини Черодій. Виставка триватиме до 3 липня. Заходьте , не пожалкуєте.

Немає коментарів:

Минає друга річниця пам'яті, як загинув В'ячеслав Франчук.

  Минає друга річниця пам'яті, як загинув В'ячеслав Франчук внаслідок ракетного удару по залізничній станції. Франчук В'ячеслав ...