вівторок, 12 березня 2013 р.

Весняний подарунок козятинчанам.


Весна... вона покращує настрій, вселяє надію в завтрашній день,  надихає людей   на  високе почуття-кохання.  Оля Слободянюк - дизайнер одягу, але вже вдруге  доставляє радість і задоволення  поціновучам сучасного мистецтва своїми дизайнерськими роботами  на виставці в нашому музеї. Цього разу її  8  художніх пано відображають різноманітний настрій жіночого образу. Жінки на полотнах     дівчини тендітні, величаві, замріяні, сором'язливі, ображені, закохані, щасливі... Ніби у сонячному  золотавому чи бузково-сріблястому  місячному  сйві. Вони   неймовірно яскраві у своїх неповторно граціозних  позах , немов богині... як і  сама авторка даних полотен, по дитячому  безпосередня, відкрита до спілкування, щира, романтична і натхненна на подальшу творчість та життя. Відвідали виставку і взяли участь в урочистому відкритті мама Тетяна Федорівна , що прибула із м. Волочиськ  на Хмельниччині , сестра Олена з колегами по роботі із міського  центру соціальних служб сім'ї та молоді, друзі,  клієнти,сусіди та подруги. Анна Бурлаченко та Юлія Нікітішина   у подарунок виконали просякнуті  романтикою почуттів , надзвичайно мелодійні пісні , розчуливши усе присутнє жіноцтво. 
Автор виставки дизайнерських робіт Ольга Слободянюк.

Не існуюче місце. Мрійливість.

Я прийду до тебе у снах.

Афіша.

Очікування.



Я пробачу тебе...колись

Вітання начальника відділу у справах сім'ї та молоді Козятинської міськради Лідії Зарічної.

Коментарі автора.


Вітання начальника культури  міськради Світлани Рибінської.

Враження художника Віктора Кльоца.

Чарівний спів Анни Бурлаченко.


 З мамою і сестрою Оленою

Доня і мама Тетяна Федорівна.

Серед гостей.

З гостями.

Серед відвідувачів.


Вітання відвідувачів.
Леся Мізінова на виставці.


Спів Юлії Нікітішиної.
 Від імені міської ради привітала  авторку виставки начальник відділу  культури  та туризму міста Світлана Рибінська, вручила подарунок та  орхідеї-такі ж  незвичайні, як і дівчина .  Науковий співробітник Світлана Фещук  також вразила присутніх   надзвичайно проникливим співом і  неповторним голосом. Свої враження гості залишили у ексклюзивній, виконаній особисто Ольгою Слободянюк  книзі , котру важко так назвати, тому що , навіть ,  звичайна книга перетворена її фантазією і талантом у мистецький шедевр. Вірші  у оформленні виставки використані сестри Олени Слободянюк та  батька Олександра Аркадієвича.

Немає коментарів:

Минає друга річниця пам'яті, як загинув В'ячеслав Франчук.

  Минає друга річниця пам'яті, як загинув В'ячеслав Франчук внаслідок ракетного удару по залізничній станції. Франчук В'ячеслав ...